2012. február 27., hétfő

Előkék (partedli-szakállka-partli) a bölcsibeCsenge bölcsis csoportjának készültek ezek az előkék, mivel a bentiek sajnos nem vízállóak, egy idő után átáznak, a kinézetükről nem is beszélek... Szóval gondoltam, meglepem a csoportot egy pár előkével. Találtam fehér, vékony vízálló anyagot, és aranyos flanelleket.
A két réteg közé még a kidobásra ítélt tetrapelenkáinkból is került 1 réteg, így biztos magába szívja majd a nedvességet, alul pedig nem ereszti át. Pólóanyagból készült a ferdepánt.

Az előkék mérete jó nagy, kislányomon látszik. Így reméljük nem kell majd minden etetés után átöltöztetni a fél csoportot! Csak nehogy azon menjen a veszekedés, ki kapja a kutyusosat, ki a mozdonyosat. :)

4 megjegyzés:

Majmóka írta...

Nagyon aranyos anyagokat találtál hozzá. Csupán ajándékba készültek? Én óvónő vagyok, de bizony nagyon jó lett volna néha egy-két ilyen lelkes anyuka.
A hordozót már használjuk, lassan talán kép is készül róla és akkor küldöm. :-))

Lilla írta...

Hát igen, meglepetés lesz, holnap visszük be őket, egyelőre betegszabin voltunk itthon az első hét után :(
Majd megkérdezem, hogy az anyagköltséget ki tudják-e fizetni... de annyira leharcoltak voltak a benti előkék, ráadásul a csoport csecsemős-felével kellett osztozni rajta, így néha a mi csoportunknak nem is jutott. Vettem terítőnek való anyagokat is:) Csak még le kell mérnem az asztalokat :)

Juj, akkor várom nagyon a képet rólatok! Sikerült jól felvenni, bekötni? Kisfiad megszokta?

Lilla írta...

Látom, te is épp előkéket varrtál :)

Majmóka írta...

Igen, kis segítséggel sikerült előre felkötni. Hátra még nem merem. Nagyon szereti, egész érdekes számára, hogy így többet lát, mint a babakocsiból. Már csak az a baj, hogy apával mindig azon vitázunk, hogy ki vigye a gyerkőcöt, mert mindketten úgy szeretjük. :-))
Igen, én is varrtam jó nagy méretű előkéket, de csak nekünk meg pár barátnak. Azokat törölközőkből varrtam. :-))