HORDOZÓTAKARÓK


Régóta dédelgetett álmom volt, hogy ilyen praktikus takarókat is varrjak. Most végre eljutottam ideáig.

A következő típusok rendelhetőek:


1. Vízhatlan esőkabát hordozóra fix kapucnival, zseb nélkül: 5500 ft

Vízhatlan külsővel rendelkező takaró, melyet a hordozóra kívülről kell ráteríteni, majd oldalt a szabályozókkal méretre húzni. Hevederrel tudod magadra kapcsolni, és a végén a csatot bekapcsolni. Fix vízhatlan kapucnival, zseb nélkül készül.

A rendelhető színekről érdeklődj, mert folyamatosan változik a kínálat. Eddig varrtam már fekete, barna, bézs, mályva és sötétlila színekben...

2. Téli bundazsák/hordozótakaró: 9000 ft
Vízhatlan rész egyben a polárbéléssel, lábzsák nélkül.

A vízhatlan külső itt egybe van varrva a dupla polárbéléssel. Kisbabától egész 2-3 éves korig állítható a mérete. Elöl és háton hordozáshoz egyaránt használható. 


A gallér lehajtható. A kapucni mérete szabályozható mind magasságban, mind szélességben. Lepatentolható a takaróról.Az oldalán lévő bújtatók segítségével lehet felvenni - ebbe kell a hevedert fűzni. Alul csattal lehet összekapcsolni.


A zseb multifunkciós. A dekor választható rá. Egyaránt funkcionál polárbéléses kenguruzsebként (hogy a hordozó személy kezét melegítse), és tárolózsebként (patentos rész).3. Négyévszakos hordozótakaró kivehető dupla polárbéléssel, lábzsákkal, zsebbel, kapucnival.
12 000 ft

A külseje vízhatlan, ez a rész önmagában eső- és szélkabátként is használható. Tavaszra, őszre ideális. 

Ebbe patentolható bele egy dupla polár bélés. Így a leghidegebb téli napokon is bátran hordozhatod babádat, nem fog megfázni.

Nincsenek megjegyzések: