BABAHORDOZÓIM BEMUTATÁSA

Elsősorban megrendelésre varrok, keressetek bátran a lillakreativkukacgmailpontcom e-mail címen. 
Bemutatom, milyen típusú babahordozókat varrok.


LILLAGO BABAHORDOZÓK
1. FÉLCSATOS LILLAGO HORDOZÓ  (A dereka csatos, a vállpántok kötözősek)
- (3 hónapos kortól 2 éves korig)
    - 15 500 ftEz egy általam kreált hibrid babahordozó. A derékpántja a túrahátizsákokhoz hasonló szivacsos derékrésszel készül, hevederrel állítható mérettel és erős csattal. Extra minőségű erős polifoam szivaccsal bélelt, amely kissé leveszi a terhet a vállakról, mivel alátámasztja a babát.
A baba combjainál habszivaccsal bélelt, illetve szivacsos nyakrész támasztja a kicsik fejét.
A hordozó ANYAGÁT innen lehet kiválasztani.


KAPUCNI  is rendelhető hozzá. Formatervezett, gumírozott, szépen simul a gyermek fejére. Patentokkal  rögzíthető a hordozóhoz, és szalagjait a vállpántokra varrt fémkarikákon átbújtatva lehet a baba fejére felhelyezni. Ha a baba a hátunkon van, a hordozó személy egyedül is fel tudja "tornászni" a gyermekre a kapucnit a hosszú szalagok segítségével. Véd a naptól, széltől, felesleges ingerektől.

Alap kapucni: 1200 ft.
Patentokkal "hosszabbítható" kapucni (3 állásban): 1500 ft

 PÁNTVÉDŐ is kérhető hozzá. Ez egy puha termo/bébiplüss anyagú nedvszívó, amely igen praktikusan védi a hordozó pántjait, mikor a baba azt rágcsálja, szopogatja. Strapabíró, nyálszívó, könnyen tisztítható, patenttal lehet a hordozó pántjaira rögzíteni. Kérésre a hordozó dekorjához illő hímzés kérhető rá.
Ára 1500 ft/pár
Hímzett pántvédő: 2000 ft/ pár


HORDTÁSKA is kérhető a babahordozókhoz. Praktikus, tornazsák-szerű, használaton kívül ebben tárolható a hordozó, óvja a piszoktól, és vállra véve könnyen magunkkal vihetjük benne, hogy amikor szükség van rá, kéznél legyen.
Ára: 1200 ft

OLDALZSEB: Ebben a derékpántra és a hevederre is rögzíthető zsebben magaddal viheted az irataid, mobilod, zsepiket, kulcsot, szóval minden olyan apróságot, amik nélkülözhetetlenek egy sétához.
16x19 cm.

Ára: 1800 ft

2. ALAP FORMÁZOTT CSATOS HORDOZÓ (SSC - soft structured carrier)
(6 hónapos kortól 3 éves korig)
     - 18 000 ft


Készítek csatos hordozókat is. Hevederrel állítható szivacsos derék, és a túrahátizsákokra emlékeztető vállpántok (plusz mellheveder) jellemzik.


Fél éves kortól ajánlom, akár 3 éves korig használható.
Roppant egyszerű a felvétele, az apukáknak sem kell megbirkóznia a hosszú vállpántokkal.
A baba combjánál és fejénél habszivaccsal párnázott.

Elöl- és hátonhordozáshoz egyaránt használható. Elöl fél éves kortól, háton pedig mikor már ülni tud a baba. A vállpántokat egy kereszt heveder tartja össze, ami a vállpántokra varrt hevedereken különböző magasságokban átbújtatható, méretre húzható.

3. CIPZÁRRAL BŐVÍTHETŐ LILLAGO CSATOS HORDOZÓ (SSC) 
- (6 hónapos kortól 2-3 éves korig)                                                          
- 20 000 ft

A legkisebb állás eléréséhez a legalsó és legfelső cipzárt húzzuk össze. Ekkor a baba ki tud kukucskálni a hordozóból, a nagyobbacskák ki tudják tenni felül a karjaikat.
Ha a középső cipzárral húzzuk össze, kb. 4 cm-rel nő a hordozó.
Ha teljesen kinyitjuk, akkor még 4 cm-rel. Ez a méret egy 2 évesnek is kényelmes magasság.
A három magasság centiméterekben: 38 cm - 42 cm - 46 cm (Az íves fejtámasz tetejéig)

Az alap hordozó magassága körülbelül félúton van a szűkíthető hordozó legalacsonyabb és legnagyobb állása között.

A terpesze alapból 34-36 cm.
Rendelhető hozzá terpesz-szélesítő is, ami mindkét oldalon 5-5 cm-rel toldja meg a hordozót. Könnyű felhelyezni, utólag is rendelhető a hordozóhoz.4. TERPESZPÁNTOS CSATOS HORDOZÓ (8 hónapos kortól 3-4 éves korig)
24 000 ftEz a hordozó abban különbözik a csatos hordozóimtól, hogy a vállpántja nem a baba oldalánál csatlakozik bele a hordozóba, hanem a derékpántból induló szivacsos pántba kapcsolódik. Ezáltal jobban engedi, hogy a hordozó felvegye a gyermek hátának görbületét, illetve a terpesz kissé szabályozható a pántok igazgatásával. A megfelelő alátámasztás nagyobb korig megvalósul benne, akár 4-5 éves gyermeknek is kényelmes alátámasztást, terpeszt biztosítva.
Kb. 8 hónapos kortól már használható a terpeszpánt.

Cipzárral magasítható három állásban.